TOKİ Anadolu Lisesi

Vizyon: Çağdaş, demokratik, laik ve Atatürkçü düşünce sistemini davranışa dönüştürebilen ve kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran bireylerin bir üst öğrenime hazırlandığı eğitim-öğretim ortamı oluşturmaktır.

Misyon: Biz TOKİ Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmenleri olarak,ülkemizde geleceğimizin teminatı olan bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, özgür ve bilimsel düşünme gücüne,geniş bir dünya görüşüne sahip, insan haklarına saygılı,kişilik ve teşebbüse değer veren, verimli kişiler olarak yetiştirmek; tüm öğrencilere 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak ve onlarla milli birlik ve dayanışma içerisinde ülke menfaatlerini bütün değerlerin üstünde bilerek öğrencilerimizin mutluluğunu sağlamak için varız.

Saatler: 07:50-11:50 13:30-15:40
Isınma: Doğalgaz Kalorifer
Servis Bilgisi: Okulumuza geliş gidişlerde özel servis imkanı vardır.
Sportif Etkinlikler: Futsal - Masa Tenisi-Voleybol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: ERASMUS Digital Tools For Digital Natives" (Yerel Diller İçin Dijital Materyaller Üyeler: Akif Veli KÜLCÜ,Emre DOĞAN,Mehmet KILIÇ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 2022-1-LV01-KA210-SCH-000081772 -Digital Tools For Digital Natives" (Yerel Diller İçin Dijital Materyaller
Kontenjan Bilgileri: 783 Öğrenci

WEB - https://karamantoki.meb.k12.tr

Adres - Elmaşehir Mah. 2240 Sk. No5 70200 Merkez/KARAMAN

Öğretim Şekli :Gündüz Normal

Yerleşim Yeri - Elmaşehir Mah. 2240 Sk. No:5 Merkez/Karaman

Adres - Elmaşehir Mah. 2240 Sk. No5 70200 Merkez/KARAMAN

Ulaşım Belediye otobüsleri ve şehir içi dolmuşları ile yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 5 Km.